perjantai 3. huhtikuuta 2015

Kesälomasuunnitelmia

Tänä kesänä on tarkoitus vähän viljellä, rakentaa, sisustaa, reissata ja ihan vain nauttia joutenolosta, ihanien ja kauniiden kesäpäivien hellässä huomassa. Kesällä tulemme jatkamaan edelleen palstaviljelijöinä. Palstaviljely on suuresta työmäärästä huolimatta niin mielenkiintoista ja antoisaa, että on kiva päästä jatkamaan touhuja ehkä jopa viime vuodesta monessa asiassa viisastuneena. Tarkoituksenamme on kasvattaa edelleen tupakkaa, punajuurta, lanttua ja porkkanaa. Olemme myös ajatelleet kasvattaa marsuillemme Timotei-heinää. 


Kauniista kesäpäivistä pääsen toivottavasti nauttimaan itse rakennetusta aurinkovuoteesta käsin. Aurinkovuoteesta on tarkoitus tulla melko tilava, jotta siihen mahtuu samanaikaisesti köllöttelemään useampikin niin halutessaan ja koska se tulee toimimaan talvella osittain puutarhakalusteiden säilytyspaikkana. Aurinkovuoteen ulkopinta päällystetään samalla laudalla kuin mistä meidän terassimme on tehty. Pehmusteena on tarkoitus käyttää sateenkestävällä kankaalla päällystettyä vaahtomuovia. Saa nähdä miten mielikuvat ja toteutus lopussa vastaavat toisiaan. Kunnianhimoa tästä projektista ei ainakaan puutu.

Juhannukseksi olemmme lähdössä mökille. On taas ihana päästä kuokkimaan ja kökkimään pihamaalle kaikenlaista ja nauttimaan mökkielämän parhaista puolista, luonnosta ja elämän yksinkertaisuudesta. Mielessä on myös pieniä projekteja kuten puolipaneelien maalausta kammarissa ja ikkunoiden kunnostamista. 




Juhannuksen jälkeen olemme lähdössä Ahvenanmaalle. Siellä pidetään tänä kesänä scifi ja -fantasia-alan messut, johon mieheni osallistuu mielellään. Me muut reissuunlähtijät aiomme nauttia Ahvenanmaan paikallisista nähtävyyksistä ja tunnelmasta.
Kuva: tripadvisor Mariehamn

Lomalla tulen myös nauttimaan joutenolon ihanuudesta, puutarhan kauneudesta, ihanista lapsista ja perheestä sekä elämän sietämättömästä keveydestä.